The 4th Gen University is starting in Eindhoven Engine!

I gave an update of my original blog on my thoughts on the next gen university, in the form of a blog on linkedin and showing the link with Eindhoven Engine. You can find it here. There are already nice discussions and comments! I added my personal motivation after my talk with Peter Diamandis at Singularity University at my visit there, back in 2016.

One thought on “The 4th Gen University is starting in Eindhoven Engine!

  1. “Als muzikanten in een orkestbak achter elkaar spelen is er niks aan en duurt het veel te lang.” Dus prachtig nonlineaire TRL ontwikkeling, we komen tot doorbraken door beter, creatiever, sneller te schakelen. Westerlingen kennen een ritme per liedje, afrikanen en aziaten poliritmiek dus we moeten aan de slag.

    Beste Maarten, U zei vorige week dat u zich zorgen maakt over inclusiviteit. 10 jaar geleden woonde ik met mijn jonge gezin in Wenen. “Das Wahre Ziel ist die Gesellschaft auf einer grundlage Neu auf zu richten die die Armut ausschliesst.” (zie website link).

    Wie gaat het dialoog met de 4e universiteit aan irt de 4e maatschappij? High tech leent zich voor maat-schap, hoe verweven we ”de wet van moore dender door” met gesell-schap?

    De techniek komt wel goed, 4th university is doing the fitting. 100 jaar geleden zaten we in hetzelfde techno schuitje terwijl de rest mis ging.

    Network of science Safe Havens op alle continenten? Met Eindhoven Engine de NL Neue Grundlage…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s