RoboCup European Open 2016 #Eindhoven

Na de succesvolle RoboCup Dutch Open in 2012 en de WK RoboCup in 2013 organiseren we opnieuw een geweldig toernooi: de RoboCup European Open 2016, en wel van 30 maart t/m 3 april in het Evoluon te Eindhoven. Het belooft weer een geweldig spektakel te worden met heel veel activiteiten. Het programma staat hier. Zo zijn er de wedstrijden van RoboCup, met voor het eerst drie Nederlandse teams in de Midd Size, onder andere onze eigen 2014 wereldkampioen TechUnited, en ook is er de First Tech Challenge, RoboCup Junior, en natuurlijk een hoop techniekpromotie. Zo neem ik mijn toga weer mee voor een aantal kindercolleges over robots (donderdag 11:00 en 14:00 en zondag 11:00, er zijn ook nog andere leuke kindercolleges!).

In de voorbereiding zijn we natuurlijk ook nog op zoek naar sponsoren. Zorg dat je er bij bent! De WK heeft heel erg veel PR gegenereerd, en ook heel veel jonge mensen bereikt!

10473639836_8952e95389_z_2

Positioneer uw bedrijf in een unieke omgeving

Meer dan 2500 technische studenten uit 40 landen hebben lang gewerkt aan hun autonome robots die nu gaan strijden als robotvoetballers met mooie één-tweetjes of thuisrobots die helpen in de huishouding.

U treft hier jonge mensen die met doorzettingsvermogen, inventiviteit en plezier technisch zeer hoogstaande robots hebben ontwikkeld en gebouwd. Daarbij ook innovatieve bedrijven, organisaties en zowel landelijke als internationale pers.

Naast verschillende competities (Soccer, @Home & RoboCupJunior) zijn er educatieve workshops, demonstraties van de nieuwste roboticatoepassingen, High Tech entertainment en bedrijfspresentaties.

Graag bieden we u de mogelijkheid om uw bedrijf met RoboCup European Open 2016 te verbinden.

  • Versterk uw imago door uw bedrijf/organisatie te associëren met
    • robottechnologie die meer en meer betekenis gaat krijgen in diverse sectoren in onze samenleving; medische zorg, ouderen & gehandicaptenzorg, energiewinning, land en tuinbouw, transport, etc.
    • jonge mensen die enthousiast bezig zijn met geavanceerde technologieën en daarmee ook de nieuwe generaties inspireert tot een technischecarrière
  • Een unieke omgeving om uw relaties te ontvangen en nieuwe contacten op te doen.
  • Geef uw medewerkers of relaties een boodschap over uw koers, uw innovaties of andere ontwikkelingen, die meer impact zal hebben in een bijpassend hightech decor.
  • Ontmoet de toekomstige generatie High Tech ingenieurs en onderzoekers die uw organisatie in de toekomst kunnen versterken.

Uw ideeën en suggesties zijn altijd bespreekbaar. Hier vindt u een overzicht van de sponsormogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met Frederieke Nieuweboer: sponsoring@reo2016.org.

We zien u graag op de European Open 2016!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s