Enquete Slimme Scheurkalender

doosHet jaar is net begonnen en we hopen dat iedereen die de Slimme Scheurkalender 2016 heeft al actief aan het scheuren is! Het is best een succes te noemen: ruim 10.000 verkocht! Inmiddels hebben we 5.000 € overgemaakt aan de Stichting Techniekpromotie, en we hebben 7.000 € klaarstaan voor de studententeams. Afgelopen week ook een leuk idee gehoord: de zoon van een collega heeft hem mee naar zijn school genomen, en nu wordt daar elke dag in groep 8 de kalender gescheurd en het nieuwe feitje bekeken. We gaan nu kalenders die we over hebben sturen naar de basisscholen in de omgeving!
Vorig jaar zijn we laat begonnen (half augustus) en voor de 2017 versie zouden we nu eerder kunnen beginnen, en zijn we beter op tijd voor de kerstpakketten. Maar…., we gaan er pas mee aan de slag als het weer zo een succes zou kunnen worden. Daarom willen we graag feedback van jullie. Stuur gerust deze enquete door naar collega’s of kennissen! Alvast bedankt voor het invullen!

 

Als we ook een 2017 versie gaan maken, zou je ons enorm kunnen helpen door ons weetjes te sturen. Dat kan naar info@deslimmescheurkalender.nl

Alvast bedankt!

Inge en Maarten

 

 

3 thoughts on “Enquete Slimme Scheurkalender

  1. Een niet inter-actieve, papieren scheurkalender zonder links/foto’s/video’s en vragen/raadsels? Hoezo 2016. Kom op Maarten, volgend jaar digitaal!

  2. Pingback: De Slimme Scheurkalender 2017 komt er! | Steinbuch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s