Tesla Tilburg is ready for it…

Update 22 augustus 2013:

IMG_2613

Vandaag is de Tesla Tilburg site officieel geopend. Een erg leuk verslag staat hier van Autoblog, en heel erg veel mooie foto’s kun je hier en hier vinden. Het NOS journaal en RTLNieuws berichtten er ook over vandaag.

Weer een volgende stap in de transitie naar het elektrificeren van ons wagenpark!

tesla-tilburg tesla opening tilburg

Blogpost van 6 juli 2013:

Vandaag zijn we op weg naar huis even langs Tilburg gereden. Ik was toch wel benieuwd naar de nieuwe Tesla faciliteiten.  Het ziet er allemaal klaar uit. Alsof het ingespannen wacht op wat komen gaat. Een lege parkeerplaats. Borden langs de weg.

Afgelopen week heb ik een email gekregen van Tesla met de mededeling dat het servicecenter (niet de shop) is verhuisd van Eindhoven naar Tilburg, en wel per 1 juli. Bij het logistieke centrum. Tesla is druk bezig geweest personeel te werven. Kortom, laat maar komen!

IMG_2615Veel mensen vragen mij of ik hem al heb. Mijn Tesla. Ik heb nr 282, Signature Performance. Ik zit dus wel bij de eerste lading die naar NL komt denk ik. Wat ik weet is dat er nu een paar EU modellen (mn anders wat betreft het laden, en de navigatie) zijn gemaakt, en inmiddels worden getest in Noorwegen. Ook heb ik gehoord dat de verwachting is dat in juli er productie is die vanuit California wordt verscheept (3 a 4 weken) eerst naar Noorwegen en een andere (volgende) lading naar Tilburg. Daar worden de batterijen in de auto’s gemonteerd (1 dag werk) en worden ze uitgeleverd. Met een huidige weekproductie van 500, verwacht ik dus zonder problemen levering in NL in augustus. Maar ja, of dat begin of eind augustus is, dat weet ik niet. Ik kijk er naar uit in ieder geval. De Kangoo doet het goed, maar dat gevoel van die Tesla, dat vergeet je niet meer…

IMG_2618 IMG_2617 IMG_2616 IMG_2614 IMG_2612 IMG_2611IMG_2276 IMG_2275 IMG_2274 IMG_2273 IMG_2272 IMG_2271 IMG_2270 IMG_2269 IMG_2268

the last 9 pictures thanks to PDK from  the Tesla Motor Club forum, see here.

teslatilburg1

teslatilburg2

5 thoughts on “Tesla Tilburg is ready for it…

  1. Als aankomend Tesla S (signature) rijder heb ik geen mailtje gezien, via dit blog nu toch op de hoogte!
    Dit berichtje geeft mij meer info dan Tesla als info geeft…

  2. Pingback: Reactie op VK column “Is de elektrische Tesla de toekomst?” | Steinbuch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s