PrecEyes doet mee met de Accenture Innovation Award

Preceyes

Preceyes is een robotsysteem dat oogchirurgen assisteert bij ingrepen. Bij oogoperaties werken chirurgen op fracties van millimeters. De Preceys-operatierobot verbetert huidige procedures en maakt meer mogelijk dan een chirurg handmatig kan. Het systeem werkt tien keer preciezer dan een handmatige operatie. Ook duren ingrepen korter en neemt de fysieke belasting van de chirurg af. Veel oogchirurgen krijgen op den duur last van hun nek of rug. Zie ook de blogpost over deze nieuwe TU/e start up op het gebied van de medische robotica! Hier staat een video over de werking van het systeem. Hier de pitch van Gerrit Naus voor de Accenture Innovation Award.

Ga naar de website van de Accenture Innovation Award, en druk op tweet, linkedin of like (facebook) om te stemmen! Op deze website staat hoe het werkt. Er kan door het publiek via social media worden gestemd tot 8 november. Door een jury is Preceyes al gekozen bij de Top 10 van Technologie!

One thought on “PrecEyes doet mee met de Accenture Innovation Award

  1. Pingback: Medical Robotic Technologies in de spotlights « Steinbuch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s