Wereldkampioen zoekt sponsors!

Slider_World_champion

Tech United Eindhoven is het robotica team van de TU/e en streeft naar het ontwikkelen van robottechnologie die van toegevoegde waarde is voor de maatschappij. Om deze ontwikkeling te stimuleren strijdt het team jaarlijks in twee leagues met volledige autonoom opererende robots tegen universiteiten van over de hele wereld op het wereldkampioenschap robotica, de RoboCup.

Autonome en mobiele zorgrobots gaan in het kader van de vergrijzing een steeds belangrijkere rol spelen. Tech United streeft ernaar een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van deze zorgrobots en is op dit moment vice wereldkampioen in de zorgrobot league. In deze league moeten de zorgrobots volledig zelfstandig huishoudelijke taken uitvoeren.

Ook neemt Tech United deel aan de Middle Size League voor voetbalrobots, waarin het team wereldkampioen! Voetbal is een dynamisch spel waarbij de robots met elkaar moeten kunnen communiceren en reageren op een steeds veranderende omgeving.

Technologieën ontwikkeld in het robotvoetbal worden toegepast in maatschappelijke robotica, zoals zorgrobots of rescue robots. Ook gebruiken wij onze kennis voor de ontwikkeling van zelfsturende autotechniek.

Daarnaast draagt het aantrekkelijke spel bij aan meer aandacht voor robotica. Zo zaten er tijdens de finale van de RoboCup in 2013 te Eindhoven meer dan 5000(!) mensen op de tribune.  Tech United hoopt hiermee ook een bijdrage te kunnen leveren aan het dichten van het gat tussen de vraag en aanbod naar technisch personeel. Via een scholentour verzorgd Tech United gratis demonstraties met de voetbalrobots om scholieren the enthousiasmeren om voor een carriere in de techniek te kiezen.

Om grote stappen te maken in de ontwikkeling van onze robottechnologie en in de top van de RoboCup mee te blijven draaien, is het noodzakelijk nieuwe robotplatforms ontwikkelen voor de zorg- en voetbalrobots. Om aan de kosten van deze ontwikkeling te voldoen is het team op zoek naar sponsoren.

her majesty Máxima, Queen of the Netherlands, receives flowers from AMIGO, the Eindhoven Tech United servicerobot from RoboCup@Home, at RoboCup 2013 in Eindhoven (NL)

her majesty Máxima, Queen of the Netherlands, receives flowers from AMIGO, the Eindhoven Tech United servicerobot from RoboCup@Home, at RoboCup 2013 in Eindhoven (NL)

Jaarlijks komt Tech United veelvuldig in de media, wat het een uniek platform maakt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten of om in te zetten als aandachtstrekker op beurzen of evenementen. Wilt u zich als bedrijf associeren met de visie van Tech United om robottechnologie te ontwikkelen en jonge mensen te enthousiasmeren voor een carriere in techniek? Dan gaan we graag met u in gesprek over hoe we voor elkaar van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Neem voor meer informatie contact op met de Manager Externe Betrekkingen of bekijk de Sponsorbrochure.

Naar de Sponsorbrochure.

Manager Externe Betrekkingen 

Olaf Klooster

T: +31 (0)6 10 20 37 57

E: eb.techunited@tue.nl

2 thoughts on “Wereldkampioen zoekt sponsors!

  1. I’m lead partner of an interreg North sea project and we are looking for an European partner to built our consortium. We are interested by your laboratory. Our project aims the development of a collaborative mobile robotics platform based AI and IoRT dedicated to industrial manufactured and health applications. If you are interested to join us we can make an appointment to present you the project. Best regards. Khemmar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s