I believe in Feedback!

evoluon_luchtfotoDe Dutch Technology week 2013 was wat mij betreft zeer geslaagd: een aaneenschakeling van leuke en gave events, met veel techniekpromotie en aandacht voor high tech. Het begon voor mij op zaterdag in Helmond op de Automotive Campus, en op zondag op de TU/experience Day. De Tesla (in mijn eigen to be kleur) was mij toevertrouwd door de Tesla store Eindhoven. Op maandag heb ik de openingsspeech gedaan bij het Symposium van de Eindhovense Studenten 2013 “vijftig tinten groen” over duurzaamheid in de crisis. Op dinsdag was TEDxBrainport. Het vond plaats in het prachtige Evoluon, waar ik als jong kind mijn passie voor techniek mede aan heb ontleend. Hoewel ik hele TEDx gebeuren wat opgeklopt vind, kijk ik toch nu met erg veel plezier terug op deze geslaagde dag. De praatjes van Esther Mollema en mijn beide studenten Mirjam van Laarhoven en Jacqueline Voncken over het gender issue in de techniek spraken mij zeer aan. Ook het verhaal van Leen senster4kZevenbergen was erg goed. Een CEO in de lift. IJzersterk. En natuurlijk was ook het verhaal van Lex en Roy weer perfect, en vervulde mij met trots, wat een gaaf team dat Solar Team Eindhoven!! Mijn TEDx talk “ging over auto’s en robots, maar ik had speciaal voor deze keer mijn echte passie er wat explicieter aan toegevoegd: “i believe in feedback“, en mijn eigen vakgebied, dat van de regeltechniek iets meer uitgelegd. Ging prima. Jammer dat ik de baardgroeisnelheid even verkeerd zei bij de nanometer uitleg (een haar groeit gemiddeld 4nm/s!).

Op donderdag ben ik naar de opening van het Techniektoernooi geweest, waar de Stichting Techniekpromotie een samenwerking tekende met het Openluchtmuseum in Arnhem. Op vrijdag hadden we een geweldige afsluiting met de QuizNightXL in

het Klokgebouw op Strijp.

Nu op naar de WK RoboCup2013!!

One thought on “I believe in Feedback!

  1. Pingback: A new control solution for Haptics | Steinbuch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s